В свое интервю за подкаста The Hook Rocks китаристът на Skid

...
В свое интервю за подкаста The Hook Rocks китаристът на Skid
Коментари Харесай

Skid Row със Себастиан Бах отново? Абсурд

В свое изявление за подкаста The Hook Rocks китаристът на Skid Row Дейв " Снейк " Сабо бе запитан дали групата му е набелязала нов артист.

Легендите на глем рока (наричан доста удачно преди време и hair metal) изживяват тежки години от много време. Запоследно при тях пя участикът в Swedish Idol Ерик Грьонвал, само че напусна поради проблеми със здравето.

Снейк, представен от , споделя:

" Не сме набелязали никого. Ако желаеме да продължим като Skid Row, ще ни би трябвало нов артист. Но нямаме набелязан.

Има доста страхотни артисти. Но Елзи в действителност подвигна летвата, дребосъче! "

Той има поради страхотната Елзи Хейл от " Хейлсторм ", която заби две шоута със Skid Row (и за която в Клуб Z особено сме ви обръщали внимание - бел. ред.)

" И Ерик е страховит артист, и той подвигна летвата... Но тогава просто пристигна Елзи и просто подвигна равнището и ни сподели друга страна на това, което тази група може да бъде.

Така, че изобщо не е нужно да имаме мъж артист в Skid Row. Опциите са необятно отворени. И, както към този момент споделих, има толкоз доста гении, само че просто би трябвало да сме сигурни, че ще създадем верния избор и ще изведем бандата на ново равнище. На това се надяваме. "

Запитан дали нещо се е променило в отношението им към възможен реюниън със Себастиан Бах от златната епоха на групата, Снейк споделя:

" Ок, отговорът ще е същият, какъвто би бил за - не знам - 20 000 години. Това няма да се случи. И споделям едно и също всякога. "

Отговорът му нататък е ясно релевиращ към проблемите им с дългунестия бивш сексидол Бах - просто в този момент били щастливи:

" Благодарен съм, че хората демонстрират подобен интерес това да се случи, само че също по този начин би трябвало да повторя, че става дума за това да бъдеш благополучен в обстановката, в която се намираш. "

Самият Себастиан обаче безусловно преди 2 седмици издаде дългосвирещ албум - Child Within the Man, който по никакъв начин, но по никакъв начин не е неприятен... И съдържа здрави части като това:


Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР